2120. Dunakeszi, Fóti út
Tel.: +36304337818
E-mail: icao kukac freemail pont hu
 • Válasszon az alábbi lehetőségek közül:
ICAO Térkép
Használatáról
A térkép változatairól
Árak
Kapcsolat
Vélemény
Letöltés
Adatvédelem

 

 


ICAO térkép GPS készülékekre tölthető formátumban

Letölthető Magyarország ICAO térképének GPS készülékekre tölthető adatállományának demo változata!

 

A tracklog változat használatához olyan program szükséges, mely képes kezelni a GTM formátumot.

 

Alapvetően ez a GPS Track Maker, de más program is kezelheti ezt a formátumot, viszont ilyenkor elveszhetnek a pontokhoz, légterekhez tartozó bizonyos információk, magassági adatok.

 

 

 

 

Garmin demo térkép letöltése

 

Garmin térkép feltöltő program letöltése

 

Tracklog demo letöltése

 

GPS Track Maker letöltése

 

Egyéb letöltések:

 

Donovaly (Szlovákia) sí és repülős központ megközelítésének térképe (a 2A úttól) (siklóernyős starthelyekkel, leszállókkal). A tömörített állományban a Garmin térképes változtaton kívül benne van a Google Earth és a Track Maker változat is.

Castelluccio (Olaszország) (Norcia) repülős terület megközelítésének térképe (az m1-es, M7-es bevezető szakaszától) siklóernyős starthelyekkel, leszállókkal (+ Róma Castelluccio). A tömörített állományban a Google Earth és a Track Maker változtat van benne.

Gyúró, repülőtér (hátimotoros siklóernyősöknek is) megközelítésének térképe (az M7-es és a 7-es útról egyaránt). A tömörített állományban a Garmin térképes változtaton kívül benne van a Google Earth és a Track Maker változat is.

Újszász, siklóernyős csörlős pálya megközelítésének térképe (a 32-es út, Jászberény felől). A tömörített állományban a Garmin térképes változtaton kívül benne van a Google Earth és a Track Maker változat is.